[укр] [ру] [en] |
Зберігання медуЗберігання меду 1. Зберігати мед необхідно у чистому і сухому приміщенні, захищеному від попадання прямих сонячних променів. 2. Для меду використовують тільки чисту та герметичну тару. Не можна заливати мед у неочищену тару, в якій вже зберігався мед. 3. Не можна зберігати мед у дубових, хвойних та осикових бочках, а також в ємностях з цинку, міді, свинцю, заліза і сплавів цих металів. 4. Не допускається зберігання меду разом з отруйними речовинами (фарби, пальне) та гостро-пахучими продуктами (оселедець, капуста). 5. Температура зберігання від +10 до +25 °C, вологість повітря в межах 60-75 %. Температура для тривалого зберігання (пів року і більше) від +7 до +15 °C, при більш високій температурі він може закиснути. 6. У процесі зберігання необхідно періодично контролювати якість меду, щоб не допустити розшарування і бродіння. Зберігання меду. Купити правильний мед.Як зберігати мед. Натуральний мед за кращу ціну. Купити мед в Києві. Бджільництво - Пасіка Медозбір. |