[укр]  [ру]  [en]

Зберігання меду


Зберігання меду
Зберігання меду

1. Зберігати мед необхідно у чистому і сухому приміщенні, захищеному від попадання прямих сонячних променів.

2. Для меду використовують тільки чисту та герметичну тару. Не можна заливати мед у неочищену тару, в якій вже зберігався мед.

3. Не можна зберігати мед у дубових, хвойних та осикових бочках, а також в ємностях з цинку, міді, свинцю, заліза і сплавів цих металів.

4. Не допускається зберігання меду разом з отруйними речовинами (фарби, пальне) та гостро-пахучими продуктами (оселедець, капуста).

5. Температура зберігання від +10 до +25 °C, вологість повітря в межах 60-75 %. Температура для тривалого зберігання (пів року і більше) від +7 до +15 °C, при більш високій температурі він може закиснути.

6. У процесі зберігання необхідно періодично контролювати якість меду, щоб не допустити розшарування і бродіння.

Зберігання меду. Купити правильний мед.

Як зберігати мед. Натуральний мед за кращу ціну. Купити мед в Києві. Бджільництво - Пасіка Медозбір.

Пасіка medozbir.com.ua 2024 - мед, пилок, прополіс, віск, перга, забрус, мед акації, липовий мед, гречаний мед, молочко, мед в стільниках та інша бджолопродукція.